Borda del Pi

Visita Virtual

Borda del Pi
Tot comença amb un somni, el de la seva propietària, l’Eva Palmitjavila. La Borda del Pi es va projectar com un lloc per a reunir la família. Actualment és un xalet turístic exclusiu. Està situat a 1.890 metres d'altura, en un entorn privilegiat als Pirineus, envoltat de naturalesa, en el cor de la Vall de Montaup, en la Parròquia de Canillo.
Borda del Pi
El Xalet va ser construït en 2009 seguint els models tradicionals d'una borda clàssica andorrana, integrat en l'entorn, adaptat als nous temps i dirigit a un turisme exclusiu, apassionat per la naturalesa.
Andorra. Entorn natural
És un lloc únic a Andorra per a gaudir de la tranquil·litat i de la pràctica de qualsevol activitat, principalment esportiva, en família i amb amics. Ideal per a combinar una experiència de muntanya, d'esquí i d'aventura amb el descans, en un entorn natural idíl·lic.
Muntanya, Andorra
La singularitat de l’espai i multifuncionalitat converteix a la Borda del Pi en un lloc perfecte per a organitzar qualsevol esdeveniment: gastronòmic, lúdic, d’empresa, privat, casament, aniversari, exposició, shooting i filmació, entre altres.

Localització

Carretera de Montaup, km 5.5
AD100 Canillo
Principat d'Andorra

Newsletter

Rep les nostres novetats i notícies